SR / EN
 • Subota / 1.4.2017. / 17:00
  Predavanje: Isceljenje prirodnim putem medicinski dokazivo
  NAJAVA-Isceljenje prirodnim putem medicinski dokazivo slika 2

  Informativno predavanje na temu:

  Isceljenje prirodnim putem medicinski dokazivo

   

  Predavači:

  Dr med. M. Kolanowitsch (Austrija)

  Dr med. K. Vuković (Srbija)

  Dr med. M. popović (Srbija)

   

  Ulaz je slobodan!

  Informacije na telefon 063/876-8946

   

  Jednostavan i prirodan put koji je lekarski proveren

  Rastom svesti o sveobuhvatnim i alternativnim mogućnostima isceljivanja, tema „Isceljenje prirodnim putem“ privlači sve više pažnje, čak i u stručnim krugovima. Pri tome se uvek iznova pojavljuje jedno ime: Bruno Gröning (1906-1959.) Svetski poznat postao je 1950-ih godina zbog neuobičajenih uspeha u isceljivanju. Iza sebe je ostavio znanje o prirodnoj isceljujućoj snazi: „Heilstrom“. Kao i tada i danas se događaju isceljenja, čak i od neizlečivih bolesti. Činjenice govore za sebe: isceljenje od raka, angine pektoris, reume, osteoporoze, zavisnosti od droge i od drugih zavisnosti.  To potvrđuju i brojni Izveštaji o uspehu koje su lekari pomno ispitali.

  Ko traži pomoć ne bi smeo da propusti ovo informativno predavanje. Na predavanju se posebno objašnjava primanje isceljujuće snage.

   

  Učenje Bruna Gröninga

  Hiljadama godina u razvijenim ljudskim kulturama govori se o postojanju više snage koja može da pomaže i isceljuje. Bruno Gröning je tu snagu nazvao „Heilstrom“ i pokazao je ljudima kako tu snagu i sami mogu da prime. „Vera u Dobro je preduslov za to, kao i volja za ozdravljenjem.“ Prema rečima Bruna Gröninga ne postoji neisceljivo. On je ljude potaknuo da se i sami uvere u tu istinu. Rekao je: “ Ne budite lakoverni uverite se sami”

   

  Youtube trailer dokumentarnog filma “Fenomen Bruno Groning:

   Donatori projekta

  • ocf
  • bg
  • ccfd
  Podelite ovaj članak