Koncert Kolektiva improvE

15.04.2014. | 20:00

Kolektiv improvE i CZKD vas pozivaju

u utorak 15. aprila u 20 h

na veče improvizovane muzike sa bubnjevima i ritam mašinama kao centralnim instrumentom, u potrazi za susretom plesne muzike i slobodne improvizacije, kao i psihodelične buke.

Veče se sastoji iz tri koncertne celine:

MKDSL +1

Jovan Vesić + Nemanja Aćimović

Dušan Damnjanović + Vanja Dabić + Dušan Žica

Kolektiv improvE postoji od decembra 2012. i od tada svakog 15. u mesecu organizuje koncerte elektroakustične improvizacije u različitim poznatim i nepoznatim beogradskim prostorima. Jedan od glavnih ciljeva kolektiva je širenje lokalne mreže improvizujućih muzičara i negovanje publike usmerene ka aktivnom slušanju.

MKDSL +1

MKDSL je beogradski DJ i producent, aktivan na sceni već 15 godina, ovaj put nastupa sa specifičnim Wavedrum elektronskim bubnjem.

Njemu će se priključiti neko od članova kolektiva improvE.

Jovan Vesić (sempler, sintisajzer) + Nemanja Aćimović (bubnjevi)

Novonastali duo hiperaktivnig bubnjara Nemanje Aćimovića (Jarboli, Neočekivana Sila…) i sve aktivnijeg producenta Jovana Vesića (Inje, Frau Casio…) predstaviće se u slobodnijoj formi akustičnih i elektronskih ritmova, semplova i atmosfera.

Dušan Damnjanović (bubnjevi) + Vanja Dabić (sintisajzer) + Dušan Žica (električna gitara)

Belgrade Noise, Crosscuts i Temple of the Smoke su matični bendovi ovih muzičara, što bi trebalo da jasno oslikava drugu stranu ritmičnog diska ove večeri – prljaviju, masniju i izgrebaniju.

Ulaznica 250 dinara

Kolektiv improvE

Podrška ciklusu

Slični članci

Loading...