Br. Šubamrita

21.05.2014. | 18:00

Br. Šubamrita

Ammin učenik

Predavanje, koncert, meditacija

U sredu, 21.maja, u 18h

Organizator Srpsko-Indijsko društvo prijateljstva

„Ljubav je centralna tačka života. Trebalo bi da izvodimo sve naše akcije, ostajući koncentrisani na tu centralnu tačku.“

Amma

Bramaćari Šubamrita Ćaitania

Živi sa Mata Amritanandamaji (Amma) kao učenik-kaluđer od 1989. Drži konferencije i seminare o kontroli stresa i meditacijama širom Evrope, u Rusiji, Africi, Indiji i na Srednjem Istoku. Sa više od 20 godina iskustva, kao jedan od Amminih najbližih učenika i njen lični prevodilac, Br. Šubamrita izražava svoje razumevanje istočne duhovne tradicije na praktičan i lako razumljiv način.

Br. Šubamrita je takođe poznat kao talentovan pevač i pesnik. Tokom programa, održaće predavanje o primenama vanvremenskih principa duhovnosti u modernom životu. U drugom delu programa pevaće duhovne pesme i održati kratku meditaciju.

Mata Amritanandamaji

Mata Amritanandamaji, poznata u celom svetu kao Amma, ili Majka, jedna je od najpoštovanijih humanitarnih i duhovnih lidera u svetu. Njen život posvećen je pružanju utehe siromašnima i smanjenju bola onih koji pate fizički i psihički. Amma nadahnjuje, uzdiže i menja njenim fizičkim zagrljajem, duhovnom mudrošću i humanitarnim aktivnostima. Njena neizmerna ljubav i saosećanje prevazilaze sve barijere, nacionalne, kulturne i religiozne. Za njen izuzetan doprinos svetskom miru, Amma je primila Gandi King Nagradu za Nenasilje 2002. Njen humanitarni projekat, poznat u svetu kao Embracing the World, dotakao je milione ljudi. Ammina organizacija u Indiji dobila je specijalan status konsultanta u UN.

kontakt@amma-srbija.org

www.amma-srbija.org

www.embracingtheworld.org

Slični članci

Loading...