Follow up: Rekonstrukcija Ženski fond: proslava 10 godina rada & RADOST LUDOST 5

19.09.2014. | 20:00

Rekonstrukcija Ženski fond vas poziva na proslavu 10 godina rada RADOST LUDOST 5!

Petak 19.septembar od 20 do 23h

CZKD, Centar za kulturnu dekontaminaciju, Birčaninova 21

Rekonstrukcija Ženski fond ima veliku čast da vas pozove na obeležavanje deset godina svog rada, i na akciju koju organizujemo petu godinu  – RADOST LUDOST !

Sve ove godine rada, u zemlji gde ništa nije stabilno, gde su promene svakodnevne, zahtevi sve veći, što se tiče opstanka, borbe, rada i političkog delovanja pogotovo žena, Rekonstrukcija Ženski fond je uspela i uspeva da zadrži svoju misiju, da se odupre totalitarnom režimu i da u najvećoj ludosti kao rezultat dobije mnogo radosti. Mnogo žena, ženskih organizacija, kolektiva i inicijativa dobilo je finansijsku, feminističku i solidarnu podršku.

Radost Ludost 5 će se ove godine fokusirati na sam rad Rekonstrukcije.

Kroz slike u akciji, muziku u pokretu i kritički ugao pozivamo vas da plovimo tu noć zajedno.

Specijalne gošće ove naše plovidbe kroz prostor i vreme su :

Zapevaće hor(or)hor – da li je to hor?

Markiza de Sada ,fatalna zavodnica, bastard ruskog revolucionara i nemačke aristokratkinje. Priča se da je u naletu strasti ubila ljubavnika i od tada luta gradovima Evrope u potrazi za zabavom. Sumnjivog morala, nezasitih seksualnih apetita, nepobediva je u obaranju ruke, vešta sa mačem i prva u ispijanju cele boce absinta. Obavijena velom misterije, besprekornog stila, pažljivo bira svoje drustvo, ne ide nigde bez vozača.

Magda Janjić, novinarka ,sada online editor/ka u Vice Srbija. Piše, ali i pušta muziku tamo gde hoće i kome hoće. U Idiott-u je resident, a pušta i za nas žene.

RADOST LUDOST 5 plovidba kroz deset godina rada jedine lokalne ženske fondacije u Srbiji donosi momenat učenja, deljenja, druženja i povezivanja. Vidimo se!!!!!

Za više informacija, možete se obratiti Zoe Gudović na telefon 063 455 845 ili zoe.gudovic@gmail.com

Podrška ciklusu

Slični članci

Loading...