NAČINITE OD VAŠEG ŽIVOTA PRAZNIK / Duhovno izlaganje / Koncert / Meditacija

25.11.2015. | 18:30

“LJUBAV JE CENTRALNA TAČKA ŽIVOTA. TREBALO BI DA U SVIM NAšIM AKCIJAMA BUDEMO KONCENTRISANI NA TU CENTRALNU TAČKU.” – Amma

Bramaćari Šubamrita Čaitanija

živi sa Mata Amritanandamaji (Amma) kao učenik-kaludjer od 1989. Odražava redovno konferencije i seminare u vezi kontrole stresa i meditacije širom Evrope, u Rusiji, Africi, Indiji i na Srednjem Istoku. Sa više od 20 godina iskustva kao jedan od Amminih najbližih učenika i njen lični prevodilac, Br. Šubamrita izražava svoje razumevanje Istočne duhovne tradicije na praktičan i lako razumljiv način.

Br. Šubamrita je takodje poznat kao talentovani pevač i pesnik. Tokom svog programa, održaće predavanje  u vezi primene vanvremenskih principa duhovnosti – u modernom životu. U drugom delu programa će pevati duhovne pesme i voditi kratku meditaciju.

Mata Amritanandamaji (AMMA)

Mata Amritanandamaji, poznata u celom svetu kao Amma, ili Majka, jedna je od najpoštovanijih humanitarnih i duhovnih lidera u svetu. Njen život je posvećen pružanju utehe siromašnima i smanjenju bola onih koji pate fizički i psihički. Amma  nadahnjuje, uzdiže i menja njenim fizičkim zagrljajem, duhovnom mudrošću i njenim humanitarnim aktivnostima.

Njena neizmerna ljubav i saosećanje prevazilaze sve barijere, nacionalne, kulturne i religiozne. Za njen izuzetan doprinos svetskom miru, Amma je primila  Gandi King Nagradu za Nenasilje u 2002.  Njen humanitarni projekat, poznat u svetu kao Embracing the World® (Svet u Zagrljaju) je dotakao milione ljudi na celoj zemaljskoj kugli. Ammina organizacija u Indiji je dobila specijalan status konsultanta u Ujedinjenim Nacijama.

Ulaz: slobodan

Prevod na srpski

Indijski snacks-bar otvoren / Organizator Amma-Srbija /

kontakt@amma-srbija.org / www.amma-srbija.org/

www.embracingtheworld.org/

Podrška ciklusu

Slični članci

Loading...