Studio glume Sandre Rodić Janković JOŠ JEDAN BIZARAN DAN

29.05.2016. | 20:00

Studio glume Sandre Rodić Janković

JOŠ JEDAN BIZARAN DAN

(po motivima drame „Bizarno“ Željka Hubača)

Ova komična „studija tuge“ bavi se pitanjem tranzicionog sunovrata koji ljudskost i moralnost sa lakoćom svodi na puku farsu.

Predstava Još jedan bizaran dan je prikaz aktuelne ispraznosti međuljudske komunikacije u kojoj pojedinac u nepodnošljivoj samoći pronalazi ishodište predajući se ponuđenom virtuelnom blagostanju.

U tom nametnutom, brutalno agresivnom karnevalu učestvuju likovi iz različitih socijalnih slojeva, koji ne znajući kako da se snađu između potisnutih htenja i ponudjene, ali neosvojive idile, rešavaju svoje bizarne  probleme na tragikomičan način.

Načelnik policije svoju pohlepu zadovoljava šurovanjem sa kriminalcima; nepodnošljivost postojanja leči se drogama i alkoholom; sreća se pokušava dočarati vatrometima i petardama od kojih se na smrt prepadaju kućni ljubimci; a vremenskim prilikama na našem prostoru suvereno upravlja bog Suman.

Premijera: subota, 28. maj, prva repriza: nedelja, 29. maj 2016. u 20h.

U predstavi igraju članovi Studija glume:

Buljugić Nikola, Mihailović Nikola, Nikolić Ana, Stanojević Kristina, Terzić Ilija, Ven Laura, Durlević Stefan, Karpić Lara, Garčević Tijana, Malbaša Ana, Bogetić Mina, Mirković Ružica i Ćalić Branislav.

Scenski pokret: Vesna Dubak Lukić

Asistent reditelja: Ivana Adžić

Dizajn: Branko Rakić

Režija: Sandra Rodić Janković

Cena karte: 200rsd

Slični članci

Loading...