Nova solidarnost za Kikindske

20.04.2018. | 19:00

Pozivamo Vas na okupljanje povodom izlaska 1001. broja „Kikindskih“

Očekujemo pojedince i organizacije da nam se priključe u borbi za opstanak slobodnih medija u Srbiji, jer smo svedoci sve većih političkih i ekonomskih pritisaka na redakcije koje ne žele da budu propagandna mašinerija vlasti i sve jače gaženje prava građana da dobiju objektivne i pravovremene informacije od javnog značaja.

U CZKD-u će se u organizaciji Novog Optimizma okupiti prijatelji i poštovaoci „Kikindskih“, kao i predstavnici lokalnih medija i pokreta,  koji su u podjednako nezavidnom položaju kao i „Kikindske“. Deo programa biće

Podsetićemo se, uz komentare poznatih ljudi iz medija i kulture, među kojima će biti i Nenad Kulačin,  Tamara Skrozza, Vlatko Sekulović, Peđa Blagojević, Aleksandar Divović, Teofil Pančić, Srđan V. Tešin,  Slobodan Georgiev, Zoran Pavić,  Maja Stojanović, Ilir Gaši, Branislav Grubački i mnogi drugi, najzanimljivijih naslova i tema iz „Kikindskih“ u prethodnih 20 godina, a na okupljanju će biti označen početak kampanje Grupe za slobodu medija „Branim Kikindske“ – Za narednih 1000 brojeva Kikindskih!

Pridružite nam se u podršci „Kikindskim“ koje bez naše pomoći i solidarnosti neće još dugo moći da se štampaju.

Poruka poslata sa skupa biće jasna – NIKAD ROBOM!

Podrška ciklusu

Slični članci

Loading...