Nastup Manivi i Ana&The Changes

27.06.2018. | 21:30

Kantautorke Ana Ćurćin i Ivana Vukmirović nastupiće sa svojim bendovima The Changes i Manivi na kaldrmi dvorišta CZKd-a 27. juna u 20 časova.

Ana Ćurčin je kantautorka rođena u Bagdadu, odrasla u Moskvi i koja živi i radi u Beogradu. Njena muzika je nežna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Ana Ćurčin objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom “Sketches of Belonging”, a prva dva singla, za koja su snimljeni i video spotovi, su pesme „Remain Calm“ i „Unknown“. Veliku pažnju javnosti izazvala je saradnjom sa tradicionalnim Ansamblom Kolo i pesmom „Lastavice, lasto“ koja je objavljena krajem leta prošle godine. Ana & The Changes su Goran Antović, Marko Cvetković, Marko Benini i Ana Ćurčin.

Ivana Vukmirović, koja nastupa pod umetničkim imenom Manivi, je kantautorka koja živi i stvara u Beogradu. Album prvenac, koji se zove jednostavno- Manivi, objavljen je pod okriljem ’’Lampshade media’’ izdavačke kuće. Kolaboracija sa vrsnim džez/soul muzičarima kompatibilnim u muzičkom senzibilitetu donela je ovom albumu raznolikost i nesvakidašnju lepotu. Bend Manivi čine neki od najeminentnijih muzičara u regionu: Pedja Milutinović- bubanj (Vasil Hadžimanov band, Quzama, Shime Trio), Dragan Ćalina- klavijature (prof. klavira školovan na prestižnom konzervatorijumu u Amsterdamu), Dejan Antović- bas (Balkanopolis, Octave Listner).

Satnica:
20:00 početak okupljanja
20:30 Manivi
21:30 Ana Ćurćin & The Changes
23:00 kraj

Cena karte je 600 dinara. Karte mogu da se kupe na blagajni CZKd-a ili u kafeu Zaokret u Cetinjskoj ulici.

Cover foto: Mirjana Bajić

Više o Ani Ćurčin & The Changes:
Home​
Facebook
Twitter​
Youtube
EPK​
Other​
Soundcloud


Više o Manivi:
Home
Facebook
Youtube

Podrška ciklusu

Slični članci

Loading...