Domiraj – humanitarna izložba

28.03.2019. | 19:00

U četvrtak, 28. marta u 19h CZKD održaće se humanitarna izložba u okviru kampanje Domiraj, sa ciljem pomaganja akciji prikupljanja sredstava za obnovu kuća uništenih u požaru u oktobru u naselju Vuka Vrčevića.

Umetnici dobre volje pozvani su da doniraju neograničen broj radova u svim medijima koji će se prodavati na izložbi. Radove je potrebno doneti u CZKD u četvrtak 28.3. između 11 i 15 časova.

Prethodna izložba nam je pomogla da prikupimo novac za izgradnju jednog objekta ali nas je i nesebično angažovanje i osetljivost ljudi iz našeg okruženja podstaklo da nastavimo sa akcijom i pokušamo svim oštećenim porodicama da nadomestimo krov nad glavom.

Pre početka izložbe, u 18h biće održana radionica sa iranskom umetnicom Farimah Shahi koja će zajedno sa još nekoliko umetnika na licu mesta crtati portrete građana. Potom će biti otvorena prodajna izložba na kojoj će učestvovati umetnici čiji radovi će moći da se kupe po simboličnoj ceni. Sav prihod od prodaje umetničkih dela biće uložen u izgradnju novog stambenog objekta.

Pozivamo vas da zajedno podržimo ideju o borbi za ljudska prava i pokušamo da napravimo malu promenu na bolje.

Molimo sve zainteresovane da nas kontaktiraju putem email adrese domirajbudihuman@gmail.com ili preko telefona 0603443417 i 0643224565 kako bi potvrdili svoje učešće i prosledili svoje kontaktne informacije.

Više informacija o dosadašnjim angažmanima u okviru kampanje možete pročitati ovde i ovde.

Tagovi:

Podrška ciklusu

Slični članci

Loading...