Koncert muzičko – plesnog centra Street Dance Academy

02.03.2019. | 19:00

U subotu, 2. marta 2019. godine u 19h Centru za kulturnu dekontaminaciju održaće se koncert muzičko – plesnog centra Street Dance Academy.

Plesna škola Street Dance Academy postoji i radi već skoro 12 godina a 2017. godine škola je proširila svoje aktivnosti i prerasla u muzičko – plesni centar. Plesni stilovi kojima se bavimo su street dance i hip hop a pored plesa imamo i časove klavira i pevanja. Kreativni direktor muzičko – plesnog centra je Katarina Tomić Masnikosa, kompozitor, etnomuzikolog i koreograf. Sa decom i omladinom uspešno radimo već 12 godina što dokazuju razne nagrade koje smo osvojili tokom ovih godina: I mesto na Evropskom prvenstvu 2011 (Nemačka), II mesto na Svetskom prvenstvu 2012 (Hrvatska), I mesto na plesnom festivalu u Parizu (2013), I mesto na festivalu u Lloret de mar-u (Španija 2014), I mesto na festivalu u Beču (2018) i mnogo drugih.

Na koncertu učestvuje dvadesetoro dece uzrasta od 6 do 16 godina. Prvi deo koncerta je muzički: na klaviru će mali pijanisti izvoditi dela Krausa, Baha, Šumana, Betovena, Berensa i drugih a zatim će se predstaviti i vokalni solisti koji će izvoditi originalne numere kao i obrade popularnih pesama. Drugi deo programa je plesni (hip hop i street dance) u kome ćemo izvesti 10 koreografija.

Cena karte: 300 RSD

Podrška ciklusu

Slični članci

Loading...