3Keys Uvodna radionica

11.05.2019. | 10:00

U subotu i nedelju, 11. i 12. maja, od 10 do 17h u Centru za kultunu dekontaminaciju održaće se 3Keys uvodna radionica.

3Keys pruža klijentima mogućnosti da prevaziđu uporne životne izazove i počnu samosatlno da donose odluke u skladu sa njihovim istinskim potrebama. Svojim jedinstvenim pristupom 3 Keys ljudima daje potrebne mehanizme uz pomoć kojih mogu samostalno, kontinuirano i efikasno da rade na prevazilaženju ličnih problema. 3Keys efektivno kombinuje nekoliko ključnih činilaca, a to su: rad sa onim delom desne hemisfere mozga koja se bavi emocijama, tehnike kognitivne analize i plan akcije.

Tokom dva dana, koliko će trajati Uvodna radionica, Pet Viman (Pat Wyman), poznati terapeut iz Amerike i začetnica 3Keys modela rada govoriće o razlici između našeg „suštinskog “ dela ličnosti i našeg „odbrambenog sistema“ .

„Suštinskim“ delom se smatra onaj deo nas koji nas čini da se osećamo jaki, neiscrpni, uravnoteženi, a koji se profiliše putem poznate Mayers-Briggs vrste tipologije- MBTI. Sa druge strane, odbrambeni sistem karakteriše sve ono što radimo kada smo pod stresom, kada nam je neprijatno ili smo uplašeni, a profiliše se putem Enagrama (Enneagram).

Cena radionice je € 50 za dva dana; u cenu ulaze kafa, čaj, posluženje i svi materijali. Plaćanje se vrši nakon registracije, odnosno čim popunite naš formular za prijavu dobićete neophodne informacije o načinu plaćanja. U slučaju da niste u mogućnosti da prisustvujete, možete poslati nekog drugog umesto vas, bez dodatne nadoknade.

Registrujte se do 20. aprila 2019. i platite € 40 (bez PDV-a)!

Prijavite se na vreme. Prijave traju do popune mesta. Broj mesta je ograničen.

Registracija: Za registraciju pošaljite mejl Milici Proročić Đoković na milicaprorocic@yahoo.co.uk ili je kontaktirajte na telefon +381 641230462. Ili popunite formular ovde. Prijvljivanje traje dok bude slobodnih mesta.

Ova vrsta boljeg poznavanja sopstvene ličnosti bi mogla da bude prava stvar za vas ukoliko ste:

 • Uspešni u svom poslu, ali osećate da vas to previše iscrpljuje
 • Želite da unapredite svoj lični i profesionalni razvoj i osećate potrebu ka većem zadovoljstvu na ličnom planu
 • Ako vam je potrebna pomoć u prevazilaženju stresa i stresnih situacija koje vas umaraju, ostavljaju bez energije ili potpuno emotivno i fizički iscrpljuju
 • Želite da rešite određene probleme koji vam narušavaju zdravlje i sreću, poput upornih konflikata, disfunkcionalnih veza, depresije ili toksičnog ponašanja
 • Ukoliko se jedna ili čak više navedenih stavki odnosi na vas ili makar iz radoznalosti želite da saznate nešto više o 3Keys radu i tehnikama, dobrodošli ste na našu predstojeću radionicu.

Po završetku radionice:

 • Dobićete uvid u 3Keys model rada kao i osnovno razumevanje MBTI i Enagram načina profilisanja ličnosti.
 • Saznaćete i koje su uloge ova dva sistema tipizacije u okviru strukture ličnosti.
 • Svaki učesnik radionice moćiće da odredi svoj lični MBTI i Enagram profil, a dobiće i listu koja slikovito predstavlja na koji način se oni međusobno preklapaju.
 • Razumećete razloge unutrašnjih konflikta, neobičnog ili naizgled iracionalnog ponašanja.
 • Naučićete da prepoznate taktike odbrambenog sistema koji u vidu emotivnog štita koristite na ličnom nivou vi sami ili vaše dete, suprug, zaposleni…Time sebi stvarate prednost da objektivno odreagujete u datoj situaciji na najdelotvorniji način.
 • Upoznaćete neke od 3Keys stručnjaka.

Podrška ciklusu

Slični članci

Loading...