Rekonstrukcija Ženski fond – Proslava 15 godina rada

12.10.2019. | 20:00

U subotu, 12. oktobra od 20h do 23h u CZKD Rekonstrukcija Ženski fond vas poziva na proslavu 15 godina rada – RADOST LUDOST 10!

Rekonstrukcija Ženski fond ima veliku čast da vas pozove na obeležavanje petnaest godina svog rada, i na akciju koju organizujemo već desetu godinu – RADOST LUDOST! Sve ove godine rada, u zemlji gde ništa nije stabilno, gde su promene svakodnevne, a zahtevi sve veći što se tiče opstanka, borbe, rada i političkog delovanja pogotovo žena, Rekonstrukcija Ženski fond je uspela i uspeva da zadrži svoju misiju, da se odupre totalitarnom režimu i da u najvećoj ludosti kao rezultat dobije mnogo radosti. Mnogo žena, ženskih organizacija, kolektiva i inicijativa dobilo je finansijsku, feminističku i solidarnu podršku.

Radost ludost 10 će se ove godine fokusirati na sam rad Rekonstrukcije.  Specijalne gošće ove naše plovidbe kroz prostor i vreme su:

– Efemerne konfesije koje nam donose songove od kojih se ide na Mars
– Dekadenca i Lady K, harizmatični duo sa kojim zaplovljavamo u avanturu večeri
– Meki spoj, urnebesni duo sa kojim se raspojasavamo za kraj

Plovidba kroz petnaest godina rada jedine lokalne ženske fondacije u Srbiji donosi momenat učenja, deljenja, druženja i povezivanja. Vidimo se!

Podrška ciklusu

Slični članci

Loading...