Promocija knjige “Oči u oči sa političkom korupcijom” inspektora Siniše Jankovića

20.11.2019. | 19:00

U sredu, 20. novembra u 19 č. u CZKD održaće se promocija knjige „Oči u oči sa političkom korupcijom“ autora Siniše Jankovića, penzionisanog policijskog inspektora, u organizaciji NVO Kareja.

Dođite da iz prve ruke čujete šta je inspektora Ministarstva unutrašnjih poslova inspirisalo da napiše knjigu u kojoj opisuje događaje koji su obeležili njegov rad na predmetu Azotara Pančevo, jednom od kontroverznih 24 slučaja privatizacije u Srbiji. Janković u knjizi govori o akterima političke korupcije, citira razgovore sa nadređenima i policijske akcije koje je politika zaustavila.

O knjizi će sa autorom Sinišom Jankovićem razgovarati novinarke Centra za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS) Milica Šarić i Anđela Milivojević, nakon čega će o značaju ovog dela govoriti i Zoran Gavrilović, saradnik u BIRODI-ju.

O autoru:

Siniša Janković je 31 godinu radio na poslovima suzbijanja kriminaliteta, a zadnjih deset godina karijere bio je Šef odseka za privredni kriminalitet u Odeljenju kriminalističke policije, Policijske uprave u Pančevu, u zvanju glavnog policijskog inspektora. Poslednje dve godine radnog veka bio je šef tima i član Radne grupe UKP-a za 24 spornih privatizacija.

Ulaz je slobodan.

Publika će nakon promocije imati priliku da preuzme besplatan primerak knjige. Broj knjiga je ograničen.
Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na mail: mediji.kareja@gmail.com

Podrška ciklusu

Slični članci

Loading...