Performans Ivane Smiljanić „IGRAM IGRAM IGRAM“

02.12.2019. | 18:30

U ponedeljak, 2. decembra u 18:30h u CZKD, Ivana Smiljanić će izvesti performans „IGRAM IGRAM IGRAM“ u okviru Likovnog programa CZKD.

U trinaestom izvođenju performansa IGRAM IGRAM IGRAM, Ivana Smiljanić se obraća ženama koje su prošle kroz hormonsku stimulaciju u pokušaju da ostvare trudnoću sa molbom da sa njom podele dva predloga pesama uz koje bi najradije igrale svom snagom! „Ono što me zaokuplja je koliko snažno ovakva iskustva utiču na sve vidove života, činjenica da žene prolaze hormonsku stimulaciju i prateće pojave i kad je problem kod muškarca, koliki broj žena se susreo sa ovim i koliko je ogromna „rupa“ u zastupanju ove teme u javnom prostoru, kao i izostanak svake vrste podrške.“ Ukoliko se prepoznajete u ovom pozivu i želite da učestvujete svojim predlozima, pošaljite tačan naziv dve pesme i ko ih izvodi na e-mail: ivanaIgraIgraIgra@gmail.com do 29. novembra!

Likovni program Centra za kulturnu dekontaminaciju realizuje se uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Zahvaljujemo se na podrsci Muzeju savremene umetnosti u Beogradu i Kulturnom centru Beograda.

Foto: Sara Moritz „IGRAM IGRAM IGRAM“, foto dokument performansa u Močvari (Zagreb)

Podrška ciklusu

Slični članci

Loading...