Predstava Muškarčine

24.12.2019. | 21:00

U utorak, 24. decembra 2019. godine od 21h u Centru za kulturnu dekontaminaciju odigraće se predstava Reflektor teatra „Muškarčine“.

Predstava Muškarčine je najstarija i najigranija predstava Reflektor teatra. Ekipu predstave čine mladi muškarci, rođeni poslednje decenije 20. veka, koji su zbunjeni i ne znaju da li pripadaju ovom društvu, zbog pravila koje im ono nameće kao ispravno, a koje oni ne razumeju. Momci, koji su bili previše mali ‘90 godina da bi na njih mogli da utiču, ali koji su sada dovoljno veliki da te burne godine utiču na kreiranje njihovih ličnosti, stupaju na scenu i pričaju o svom detinjstvu i problemima sa kojima se današnji dečaci susreću. Oni se pitaju kakav je opis Pravog muškarca – da li on sme da voli, ili plače ; da li je on nabildovan i bradat, ili nosi kravatu i aktovku… Oni se bore da izađu iz kutije, odbace ono što im se nameće i budu ono što jesu.

Dok društvo mnoge važne teme gura u mrak, ovo pozorište ih stavlja pod reflektor. Dođite i na kvalitetan način provedite slobodno vreme. Neka Centar za kulturnu dekontaminaciju bude idealno mesto za beg od kiše.

Više o Reflektoru i dešavanjima u njihovom pozorištu možete čitati na www.reflektorteatar.rs

Cena karte je 700, a za studente 400 dinara.

Autori: Vojislav Arsić i Milena Bogavac

Ko-autori i izvođači: Alek Surtov, Đorđe Živadinović Grgur, Jovan Zdravković, Marko Panajotović, Nikola Pavlović, Rastko Vujisić i Uroš Novović

Podrška ciklusu

Slični članci

Loading...